Pulpe de pui cu cocos

Pulpe de pui cu cocos

Timp de pregatire: 25 de minute + 3 ore macerare

Ingrediente pentru 4 persoane:
-8 pulpe mai mici
-3 lingurite de curry
-3 lingurite de amidon alimentar
-cocos razuit
-3 lingurite de miere
-sare
-150ml lapte de cocos
-3 linguri de coaja de lamaie rasa
-2 linguri de unt

Pulpele se spala, se scurg, se incresteaza piele de doua ori pe diagonala.
Se amesteca amidonul cu curry , 200ml apap, coaja rasa de lamaie, laptele de cocos, mierea, sarea si in acest amestec se trec pulpele de pui.
Se acopera cu un capac si se pun la frigider pentru macerare.
Se tapeteaza o tava cu hartie pergament, se unge cu untul topit, se aseaza in ea pulpele, se da la cuptor incins sis e prajesc timp de 10 minute pe fiecare parte.
Se presara cocos razuit si se servesc pana ce sunt fierbinti.
Pofta buna!