Piept de pui marocan

Piept de pui marocan

Timp de pregatire: 30 de minute + timp de macerare

Ingrediente pentru 4 persoane:
-500g file de piept de pui
-2 cutii de pasta tomate
-2 lamai
-2 cutii de pasta tomate
-1 lingurita de chimion
-1 lingurita de coriandru
-jumatate de lingurita de curcuma
-2 linguri de boia
-un varf de cutit de piper cayen
-piper negru macinat
-sare

Intr-o tigaie se prajeste chimionul si corandrul, se lasa sa se raceasca, apoi se zdrobesc, se amesteca cu pasta tomate, cu zeama si coaja rasa de la 2 lamai si cu celelalte condimente.
Se pune intr-un borcan cu capac, se inchide si se pune la frigider timp de o zi.
A doua zi se pune puiul intr-un vas de sticla, se toarna deasupra sosul condimentat, se pune din nou la frigider pentru macerare doua zile, dupa care carnea scoasa se prajeste pe grill fierbinte.
Pofta buna!