Piept de pui cu vin si chili

Piept de pui cu vin si chili

Timp de pregatire: 70 de minute+ timp de macerare

Ingrediente pentru 4 persoane:
-4 file de piept de pui
-100ml vin rosu
-6 catei de usturoi
-1 lingurita de oregano
-1 lingurita de chimion macinat
-1 lingurita mica de cuisoare macinate
-1 lingurita mica de scortisoara macinata
-1 lingurita mica de praf de chili
-1 lingurita mica de coriandru macinat
-sare
-ulei de masline pentru prajit

In blender se pune vinul, chili, coriandrul, chimionul, cuisoarele, usturoiul, se mixeaza 2 minute.
Se toarna peste pietpul de pui si se pune acoperit cateva ore in frigider.
Se scoate din frigider, se scurge carnea de zeama, se sareaza si se prajeste in ulei fierbinte pe ambele parti pana cand se inmoaie.
Se serveste cu legume calite.
Pofta buna!