Pateuri mici de pui

Pateuri mici de pui

Timp de pregatire: 60 de minute

Ingrediente pentru 4 persoane:
-300g file de pui
-jumatate de ceapa
-2 linguri de ulei
-1 catel de usturoi
-2 linguri de mazare congelata
-1 pachet de aluat frantuzesc congelat
-putin chili
-1 ou
-chimion
-curcuma
-sare

Carnea se toaca, ceapa si usturoiul se taie marunt.
Aluatul se lasa la temperatura camerei sa se dezghete. In ulei incins se caleste ceapa si usturoiul se adauga carnea, se mai prajesc impreuna.
Se adauga condimentele, mazarea, se sareaza, se amesteca bine.
Cand carnea s-a calit, se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca.
Se intinde aluatul, se taie forme de pogaci si pe fiecare se pune un pic de umplutura.
Se impatura fiecare, pe margini se apasa, se pun in tava, se ung cu ou batut.
Se coc un sfert de ora, pana devin aurii.
Pofta buna!