Fripura italiana din pulpe de pui

Fripura italiana din pulpe de pui

Timp de pregatire: 60 de minute

Ingrediente pentru 4 persoane:

-8 pulpe de pui mai mici
-200g spaghete
-150g carne afumata
-100g cascaval ras
-crema de condimente pentru spaghete
-1 ceapa
-un catel de usturoi
-dafin macinat
-3 linguri deulei de masline
-rozmarin
-50ml vin rosu
-maghiran
-sare

Pulpele se ung pe o parte cu crema de condimente, pe cealalta parte se sareaza si apoi se pun intr-un vas termorezistent uns cu ulei, se acopera cu folie de aluminiu , se pune vasul in cuptor si se lasa sa se prajeasca.
Intre timp spaghetele se fierb in apa sarata.
Ceapa taiata marunt se caleste cu doua linguri de ulei, se adauga carnea afumata taiata in cuburi mici sis e prajesc impreuna,
Se adauga crema de condimente ramasa, usturoiul zdrobit, sarea, condimentele, se toarna vinul si se mai fierbe totul cateva minute.
Acest sos se toarna peste spaghete, iar deasupra se pun pulpele prajite.
Cascavalul ras se serveste separat in canite mici.
Pofta buna!