Ficat de pui cu sos de portocale

Ficat de pui cu sos de portocale

Timp de pregatire: 35 de minute

Ingrediente pentru 4 persoane:
-1kg ficat de pui
-40g unt
-30g faina
-2 portocale
-o lingurita de piper
-150ml supa de oase (sau din cuburi)
-zeama unei portocale

Bucatile de ficat se presara cu piper si se prajesc in unt pe ambele parti(cam 3 minute). Se scot si se tin la caldura. La untul ramas in cratita se adauga faina, supa si se fierbe incet.
Se strecoara si se adauga zeama de portocale, se tine la caldura. Portocalele se curata de coaja si se desfac in felii. Coaja de portocale se taie in fasii subtiri care se pun in sos inpreuna cu feliile de fructe.
Pentru servire se foloseste o tava incalzita. La mijloc se pun bucatile de ficat, iar de jur imprejur se aranjeaza feliile de portocale, peste care se toarna sosul.
Pofta buna!